One Europe – European WebRadio

ONE RADIO – European WebRadio

WOW Go Amsterdam is betrokken bij een prachtig project van het programma Erasmus+ van de Europese Unie.
Het betreft een samenwerkingsproject waarbij jongeren zich actief inzetten voor het ontwikkelen van een Europees Radionetwerk. Wij werken samen met Spanje, IJsland, Duitsland en Italie. Alle organisaties uit de verschillende landen gaan afzonderlijk aan de slag met de invulling van hun eigen podcasts. Het doel van dit project is om een productie tot stand te brengen waarin de jongere een nieuw geluid laat horen in Europa.

WOW Go Amsterdam zal zich voornamelijk richten op ‘culturele diversiteit en identiteit’ onder de jongeren. Binnen dit kader is bewegingsvrijheid om eigen input te geven en je stem te laten horen. De podcasts zullen overwegend worden opgenomen in het Nederlands. Het project is inmiddels gestart en loopt door tot eind van het jaar 2021. Na deze periode streven wij ernaar om de webradio een blijvend karakter te geven.

Heb je interesse om mee te werken en woon je in Nederland. Ben je tussen de 16 en 28 jaar? Dan kun je je nog steeds aanmelden!
De podcast uitzendingen worden 1 dag per maand op verschillende locaties in het land opgenomen. Het vergt weinig tijd, maar wel enthousiasme en inzet!

Meer informatie is bij ons op te vragen via email info@wowgoamsterdam.org  telefoon nummer 0613934045 vraag naar  Manuela

 

#erasmusplus