Muzikale talenten gezocht!

Kent u jongeren tussen de 13 en 25 die een muziekinstrument kunnen bespelen? Voor het internationale project ‘Music is Calling’ zijn wij op zoek naar 15 muzikanten die in een jeugdorkest willen spelen bestaande uit 60 personen. Het evenement vindt plaats in San Salvo in Italië en de reis duurt van 6 tot en met 15 juli 2014.

Wat gaan we doen?

Samen met 4 andere landen (Nederland, Ierland, Slowakije en gastland Italië) gaan we 9 dagen lang een muzikale performance neerzetten. De kandidaat krijgt de mogelijkheid om een netwerk van allerlei muzikanten uit Europa te ontmoeten en een mooie tijd te beleven. Het doel is een samensmelting van cultuur en muzikaliteit te creëren, maar ook om op een ontspannen manier met elkaar muziek te maken. De jongeren worden ondergebracht in diverse gastgezinnen van de deelnemende jongeren van het project.

Wie zijn wij?

We zijn een organisatie die jongereninitiatieven organiseert en we behartigen, ondersteunen en realiseren uitwisselingsprojecten op internationaal gebied. Wat willen we ermee bereiken? We stimuleren jongeren om hun horizon te verbreden en een out-of-the-box mentaliteit te creëren. Ze kunnen hun vaardigheden, kennis en houding verbeteren en vernieuwen en daarnaast hun competenties verrijken. Deze uitwisselingsprojecten zijn ter bevordering van hun eigen sociale netwerk. Ze breiden hun mogelijkheden uit in de verschillende domeinen van kunst, cultuur en onderwijs. Non formeel leren is het uitgangspunt met als basisgedachte een leven lang leren. Jongeren krijgen de mogelijkheid om leeftijdsgenoten uit andere landen te ontmoeten en ze kunnen leren van elkaars cultuur.

Opgeven? Meer weten?

Wil je jezelf of iemand anders opgeven? Of wil je meer weten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Michael van Leeuwen via m&m@wowgoamsterdam.org of 06-49178414. (vol=vol)

Logo-Funded-by-Erasmus-ENG

Links


Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *