Live Right, be Bright Jongerenuitwisseling

Live Right be Bright Jongerenuitwisseling
In de periode 22-28 July hebben 41 deelnemers uit Sardinië, Malta, Denemarken en Nederland meegedaan aan het Erasmus+ jongerenuitwisseling “Live Right be Bright”. De uitwisseling werd gehouden in Abbasanta, Sardinië. The programmadagen werden georganiseerd met veel activiteiten waarbij de jongeren konden ontdekken en bespreken wat het betekent om een actieve levensstijl te ontwikkelen. Zij werden uitgedaagd om diverse vaardigheden te ontwikkelen om hen verder te brengen zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

De activiteiten bestonden uit workshop en sessie binnen de werkvelden; creativiteit en kunst, vrijwilligerswerk met ouderen om op die manier bruggen te bouwen tussen de generaties, het ontdekken van je vaardigheden voor je werk, outdoor activiteiten en een multiculturele avond met lokale inwoners van Abbasanta.

De jongeren hebben nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken in de diverse gebieden. De jongerenuitwisseling was een mooie start om verder Erasmus+ activiteiten uit te breiden en om nieuwe duurzame vriendschappen creëren.

De deelnemende jongeren uit Nederland (Noah, Errol, Luuke, Isabel, Alison, Antonin, Safak and Suza) deelden een korte reflectie van hun persoonlijke ervaring….

Klik onderstaand link om dit te lezen:

Aan het woord

.
.
.

.
.
.
.
.
.

.

.