Jongerenuitwisseling Focus your Vision

Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Kom dan 10 dagen lang naar Amsterdam en Haarlem voor een internationale ervaring!

WOW Go Amsterdam geeft je een mooie kans om je creativiteit een boost te geven en nieuwe vrienden te maken.  Het project “Focus your Vision” brengt deelnemers uit Nederland, Italië, Letland en Malta bij elkaar om een Upcycling Expositie te organiseren. Oude en ‘onbruikbare’ materialen worden omgezet tot iets wat weer waardevol is en vaak mooier dan voorheen. Het ‘afval’ zou normaal gesproken bij het grof vuil worden gezet, maar het is aan jou en je teamgenoten om er een nieuwe functie aan te geven.

Het programma bestaat uit boordevol leuke, gezellige en spannende activiteiten in Amsterdam, Haarlem en omgeving. We organiseren samen de expositie; we doen mee aan creatieve workshops en sessies, we ontwerpen onze eigen flyer, we promoten ons kunstwerk, we verbinden met de locals terwijl we de stad verkennen.

Het project vindt plaats van 30 juli t/m 10 augustus 2018

Deel je visie; Kom, inspireer en laat je inspireren!

Wil je meer informatie, aarzel dan niet, en neem contact op met Michael van Leeuwen, via info@wowgoamsterdam.org of mobiele nummer 06-1393.4045

Het project wordt gefinancierd vanuit het Erasmus+ programma van de Europese Unie
.
.