Join WOW Go Team Amsterdam

Join WOW Go Team Amsterdam

 

We need you!

WOW Go Amsterdam is op dit moment op zoek naar:

1)     Fondsenwerver (16 uur pwk)
2)     Medewerker Webredactie & Social Media (12 uur pwk)
3)     Medewerker Programmering (16 uur pwk)

Wanneer je belangstelling hebt voor één van deze vrijwillige vacatures, dan kun je het aanmeldformulier downloaden en ingevuld terugsturen naar info@wowgoamsterdam.nl

Vermeld s.v.p. om welke vacature het gaat.  Na ontvangst van je aanmeldformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aanmeldformulier vind je onder onze rubriek `Aanmelden´ waar ook de algemene criteria aan kandidaten vermeld staan.

 

FONDSENWERVER

Taakomschrijving:

De fondsenwerver vraagt subsidies en gelden bij verschillende fondsen aan, verzamelt informatie en onderhoudt contact met deze verstrekkers. De fondsenwerver werkt nauw samen met de programma manager door het uitschrijven van projectplannen, aanvragen en begrotingen.

Profiel: Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; in woord en geschrift. Je bent in staat om overzicht te bewaren. Je hebt een analytisch vermogen en cijfermatig inzicht. Je hebt kennis van MS Office en met name van Word en Excel. Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Werktijden in overleg voor 16 uur per week.

Medewerker Webredactie & Social Media (WSM)

Taakomschrijving:

De medewerker WSM is belast met het schrijven van artikelen van de verschillende projectonderdelen van WOW Go, vergaren van input en het updaten van webcontent (teksten, foto, video). Produceren van diverse uitgaven, zoals nieuwsbrieven en social media posts.

Profiel: Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; in woord en geschrift. Je kunt uit de voeten met Photoshop en CMS WordPress (of bereid om een cursus te volgen). Je bent enthousiast en sociaal, vindt het leuk om actief informatie te vergaren; Je bent bekend met de social media kanalen (Facebook, Twitter). De medewerker WSM behoeft niet woonachtig te zijn in (de omgeving van) Amsterdam. Indien wenselijk kan vanuit huis gewerkt worden. Wel wordt verwacht dat hij/zij één maal per maand deelneemt aan de redactievergadering.

Werktijden in overleg voor 12 uur per week.

Medewerker PROGRAMMERING

Taakomschrijving:

De medewerker Programmering werkt in onderlinge afstemming met de Project Leider. Hij/zij is creatief en levert input omtrent uit te werken ideeën en stelt de planning op voor de verschillende projectonderdelen (Volunteering Projects, Youth Exchange). De medewerker Programmering onderhoudt contacten voor afstemming met verschillende partnerorganisaties in binnen- en buitenland.

Profiel:

Je kunt goed plannen en organiseren. Je zoekt uitdagingen en je vind het leuk om iets nieuws te bedenken. Je weet inhoud te geven aan je werk door het vertalen van trends en ontwikkelingen. Je hebt affiniteit met de doelgroep jeugd/jongeren en je weet wat onder hen leeft. Je hebt een goede taal- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels.

Werktijden in overleg voor 16 uur per week.


Laat een Reactie Achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *