EDD – European Development Days 2016

Jongeren gevraagd om deel te nemen aan het EDD (European Development Days) in Brussel.

De Europese ontwikkelingsdagen (EDD16), Europa’s belangrijkste forum voor wereldwijde ontwikkeling en samenwerking, vinden op 15 en 16 juni plaats in Brussel. Er worden 5000 deelnemers verwacht, die samen praktische oplossingen zullen zoeken voor een aantal van de meest urgente problemen van de wereld.

De Europese Commissie in Brussel nodigt jonge leiders uit om een actieve rol te spelen in de jaarlijkse European Development Days (EDD).

Dit is je kans om schouder aan schouder met wereldleiders zitting te hebben in een Forum en je stem te laten horen over de huidige ontwikkelingen in Europa.

Je kunt je aanmelden voor het “Young Leaders Programme” als je tussen de 21-26 jaar bent. Zorg voor je uitnodiging naar Brussel and deel je ideeën! Voor meer informatie over Young Leaders Programme, kijk op: http://www.eudevdays.eu/young-leaders

Aanmelden kan tot 18 maart 2016.

OVER EDD (EUROPEAN DEVELOPMENT DAYS)

Het EDD is het grootste Europese evenement in het internationale ontwikkelingskalender, met deelnemers onder wereld leiders, zakenlieden, sociaal maatschappelijke organisaties, nobel prijswinners en Europese commissies.

Het evenement is een ongekende kans om nieuwe ideeën en bruikbare praktische methoden te delen die zorgen voor inspiratie van nieuwe partnerschappen en innovatieve oplossingen voor ‘s werelds meest dringende uitdagingen. Dit jaar ligt de focus op het richten op ‘De duurzame Ontwikkelingsdoelen in actie’ en de uitvoering van de agenda van 2030.  Lees meer over European Development Days (EDD 2016): http://eudevdays.eu/about-edd16

.
.
.
.


Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *