“B2B Youth Camp”

Vrijwilligers gezocht “B2B Youth Camp” Indonesië  Java en Molukken, Kei Kecil

 

WOW Go Amsterdam
Oktober en November 2014

Project B2B

Voor het Project “B2B – (Build to Bless) – Youth Camp“ zijn wij op zoek naar vrijwilligers die beschikbaar zijn in de maanden oktober en november 2014.

Wie zoeken we?
Leeftijd 18 – 28 jaar
Hands-on mentaliteit
Een dosis humor, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en flexibiliteit
Goede fysieke en mentale conditie
Woonachtig in Nederland

Werkzaamheden

Door praktische hulp te bieden bouw je als vrijwilliger mee aan verbetering van de leefomstandigheden van je medemens. Als vrijwilliger word je ingezet bij kluswerkzaamheden (timmer-, sloop-, stukadoors-, metsel, schilder-, of behangwerk). Dit werk vraagt een intensieve vorm van hulp verlenen, waardoor het belangrijk is dat je lichamelijk fit bent. Ervaring is geen vereiste om deel te kunnen nemen. Belangrijker is je enthousiasme en de bereidheid en flexibele houding om op elk gewenst moment te helpen zodat je kunt genieten van dit avontuur.

Als vrijwilliger leef je onder de locale bevolking, proef je van een andere cultuur en ga je buiten de gebaande paden van een land. Op zaterdag en zondag ben je vrij en doe je over het algemeen uitstapjes met de rest van het team. In je eentje rustig een boekje lezen kan natuurlijk ook. Het B2B Project is een unieke manier om je in te zetten voor een goed doel en je vakantie te besteden. Om het project volledig te kunnen financieren moet iedere deelnemende vrijwilliger op een geheel creatieve wijze zijn of haar steentje bijdragen.

Hoe kun jij geselecteerd worden?

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van dit vrijwilligersproject? Wil je samen met een team je handen uit de mouwen steken? Meld je dan voor 14 augustus 2013 aan met je naam en telefoonnummer via: volpro@wowgoamsterdam.nl

Via een bevestigingsmail ontvang je van ons de exacte details betreft tijdstip, locatie en registratie voor de informatiebijeenkomst in Amsterdam op zaterdag 24 augustus 2013.

Hou deze datum alvast vrij!


Laat een Reactie Achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *