Oproep jongerenuitwisseling Italië

Voor de periode 22-28  juli zijn we op zoek naar 6 jonge deelnemers in de leeftijd 13 – 18 jaar die het leuk vinden om mee te werken aan een Europese jongerenuitwisseling. Het is de bedoeling dat we als nationale groep onze sociale en culturele verschillen en overeenkomsten uitwisselen met de andere deelnemende landen. Het is een mooie kans om leeftijdsgenoten te ontmoeten, het gevoel van Europees burgerschap te ontdekken en van elkaar te leren.

Het project “Live right, Be bright! is in handen van onze Italiaanse partnerorganisatie. Het wordt gehouden in Gavoi, op het eiland Sardinië.  In totaal nemen er 30 jongeren en 10 begeleiders deel aan de uitwisseling. De deelnemende landen zijn: Italië (gastland), Malta, Spanje, Denemarken en Nederland. De uitwisseling zal grotendeels gefinancierd worden door het Erasmus+ waardoor we de kosten voor deelname relatief laag kunnen houden.

 

Wat is inbegrepen:
· Retour vliegticket Amsterdam Schiphol – Sardinië, Incl. 10 kilo (hand) bagage
·  Gezamenlijk vervoer binnenland Airport Sardinie-Gavoi
·  7-daags programma met activiteiten
·  Eten/drinken gedurende programmaweek
·  Accommodatie gedurende programmaweek
·  2 (verplichte) voorbereidingsdagen in Amsterdam

 

Zelf regelen:
· Reisverzekering
·  Eigen vervoer van- en naar Schiphol.
·  Slaapzak
·  Zakgeld

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje naar info@wowgoamsterdam.org. Je ontvangt van ons dan een info-sheet, de ins-&-out over hoe je geselecteerd kan worden, en een definitief aanmeldformulier die je samen met je ouders dient in te vullen.  Aanmeldperiode ivm hoogseizoen is slechts kort, meld je zo snel mogelijk aan!