Kinderzomerkamp Polen

MET SPOED GEZOCHT:

AKTIVITEITENBEGELEIDERS KINDER-ZOMERKAMP POLEN
Voor het project “Sky is the Limit” zoeken wij 4 Activiteitenbegeleiders in de leeftijd van 18-30jaar.

Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider werk je als vrijwilliger gedurende een periode van 2 maanden. Je wordt geplaatst in kleine internationale teams en werkt samen aan een intercultureel kinder-zomerkamp. Je ontwikkelt en ondersteunt creatieve, culturele en educatieve activiteiten voor de lokale kinderen in Polen. De hele groep zal worden ondersteund, opgeleid en aangestuurd onze Poolse collega Eliza.

Planning:
Week 1 en 2:
Teambuilding activiteiten, aanpassing aan de Poolse cultuur, integratie met het Poolse team en de lokale gemeenschap, de voorbereiding van het zomerkamp, de ontwikkeling van het programma van het kamp, Poolse taallessen, trainingen over interculturele animatie.
Week 3-7: ontwikkelen en implementeren vrije tijdsactiviteiten voor kinderen, bevorderen van de interculturele ontmoetingen, werken aan de zichtbaarheid van het evenement, de voorbereiding van foto-en video-documentatie van de activiteiten, het beheer van de website en fanpage van het evenement.
Week 8: het evalueren van het evenement, het werken aan de verspreiding van de effecten en het evalueren van de leerpunten van het project. Als bewijs van deelname aan een EU goedgekeurd project ontvang je een European Youthpass Certificate.

Kost en inwoning
De vrijwilligers zullen worden ondergebracht in gedeelde appartementen en/of met de gastgezinnen. Elke vrijwilliger ontvangt coupons voor maaltijden in een van de lokale restaurants. Tijdens de werkdagen lunchen de vrijwilligers met de hele groep.

Het project wordt grotendeels vergoed door het nieuwe Erasmus+ programma van de Europese Unie. Een gedeelte van de reis betaal je zelf, je eigen bijdrage is €100,00.
Hierbij is inbegrepen: Retour Vliegticket Schiphol-Warschau Polen, bus/treinkaartje vliegveld Warschau-Minks Mazowiecki viceversa, AXA Groepsverzekering voor EU-vrijwilligers, kost en inwoning zoals beschreven. Verder ontvang je zakgeldvergoeding van 170,00 euro gedurende periode.

Datum: 26 juni t/m 26 augustus 2014
Locatie: Minsk, Mazowiecki Polen (ca. 40km van Warschau)
Aantal uren: Ma-Vrijdag totaal 35 uur (7 uur per dag)
Woonachtig: NEDERLAND
Nationaliteit: NL / EU

Bel of mail ons als je geïnteresseerd bent!

Logo-Funded-by-Erasmus-ENG

.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *