Europe Creative Place

Oproep aan jonge creatievelingen tussen de 18-30 jaar voor een internationale uitwisseling in Vilafranca del Penedes (omgeving Barcelona, Spanje)

Wanneer ? 10-18 April 2017!

Noteer deze data in je agenda!

 

Wij zijn nog op zoek naar een aantal deelnemers die het leuk vindt om mee te doen aan een creatief project in Spanje. Als deelnemer werk je samen met leeftijdsgenoten uit Nederland, Spanje, Hongarije, Zweden, Polen, Portugal en Frankrijk aan een creatief en cultureel project. Denk bijvoorbeeld aan theater, dans, muziek maken, schilderen en audiovisio. Het project is in handen van onze Spaanse partnerorganisatie in Barcelona. Het project is bedoeld voor jongeren tussen de 18-30 jaar. Zowel afgestudeerden, werkzoekenden en werkende jongeren -die vrij kunnen krijgen 😉 – mogen reageren.

Non formeel leren is het uitgangspunt met als basisgedachte een leven lang leren. Je krijgt de mogelijkheid om leeftijdsgenoten uit andere landen te ontmoeten en te leren van elkaars cultuur. Belangrijk is dat je gemotiveert bent en dat je bereid bent om voor je vertrek een aantal werkzaamheden voor te bereiden. (bijv het leiden van een workshop, presentatie uitvoeren, of een spel voorbereiden). Dit alles natuurlijk in het Engels.

Ben je nieuwsgierig geworden, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin je NAW-gegevens, geboortedatum en een korte bondige motivatie. Ook voor vragen kun je ons mailen.

E-mail adres: info@wowgoamsterdam.org

 

Voor meer informatie kijk ook op de website van onze Spaanse partnerorganisatie : www.taccbcn.com.

 

Dit project wordt grotendeels gefinancierd vanuit het Erasmus+ programma van de Europese Unie. Om die reden kunnen wij de kosten voor deelname relatief laag houden (inschrijfkosten en Youthpass Certificate). De uitwisseling is inbegrepen: vliegticket, accommodatie en eten/drinken gedurende de periode 10-18 april 2017 (uitwisselingsweek).

 

.

.

.

.