Training & Mobiliteit

Hoe kom ik in aanmerking voor een training en mobiliteitsproject?
De trainingen en mobiliteitsprojecten worden intern aangeboden aan de vaste vrijwilligers van WOW Go Amsterdam. De European Training Calendar van Salto-Youth geeft een groot overzicht van trainingen en bijeenkomsten op het gebied van Erasmus+ Jeugd en non-formeel leren.

Als jeugd- en jongerenwerker kun je je competenties om te werken met en voor jongeren verder ontwikkelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met jongerenwerkers uit Europa, een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het (internationaal) jongerenwerk, en help je mee om partnerschappen te op te bouwen voor toekomstige samenwerking voor het ontwikkelen van nieuwe jongerenprojecten.

klik hier voor een overzicht: Salto Youth Training Calendar

SaltoYouth

Externe mogelijkheden
Indien wij zelf een training coördineren (nationaal of internationaal niveau), dan is in de meeste gevallen een maximum aantal van 50 deelnemers betrokken als deelnemer. Als jongerenwerker kun je reageren op een ‘open call’ via onze social media kanalen en jongerenportalen. Voor elke activiteit die wij zelf coördineren gelden specifieke criteria waaraan je dient te voldoen. Deelname alleen is niet voldoende, wij vragen actieve betrokkenheid, deelname aan een voorbereidingsdag(en) met een follow-up meeting ná afloop van een activiteit.

.

.

.

.

.

 

 


Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *