Sarah van der Weerd

Het is een vroege ochtend in juli, half 10 om precies te zijn. Zachtjes hoorde je de vogels fluiten en ik sloot mijn ogen nogmaals. Maar al gauw werd ik weer gewekt. Sarah, Sarah wakker worden!
Na een ontspannen ontbijtje gingen wij op weg naar het strand. Het regende lichtjes, maar zodra we arriveerden was dat weer voorbij.

Ik had een geweldige tijd op het strand. Het zwemmen in de zee blijft leuk ook al zou je dat iedere dag doen. Ik had vandaag een erg fijn gesprek met Manuela. Het was zeer bemoedigend.

We werden rond half 4 opgehaald door onze Italiaanse familie. Zij brachten ons vervolgens naar de Ranch. Daar hebben Amasja en ik paard gereden. Super leuk was dat, wij hebben beide genoten. Vandaag is ook nog eens de verjaardag van Michael (de vader van het gastgezin). Amasja en ik hebben een verrassing voor hem. Ik hoop dat hij die leuk gaat vinden. Ik ben erg gehecht geraakt aan deze familie. Ze zouden zo mijn echte familie kunnen zijn. Ik wil bijna niet meer naar huis bijna….;-) Het is prachtig om te zien hoe je binnenkomt als vreemde en weg gaat als familie. Grazie familie Bevilagua for the great time!

Door: Sarah van der Weerd, 16 jaar, uit Almere (d.d. 15 juli 2014, Violiste – Music is Calling Groep, San Salvo Italië)Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *