Amasja Bruggeman

We worden wakker en een geweldig gezin heeft ontbijt voor ons klaargemaakt. Ze doen er alles aan om het ons naar onze zin te maken. We leren elkaar nieuwe woorden en lachen ook erg veel. Vandaag was een dag met ons gastgezin. We konden eindelijk uitslapen. En dat hebben we ook gedaan. We waren vreselijk moe van alle repetities en lange dagen (sommige waren ook onze eigen schuld). We hebben de dag in Vasto doorgebracht. We zijn wezen shoppen en de vader heeft voor Valentina (zijn dochter), Sarah en mij een ring gekocht zodat we elkaar niet zullen vergeten. We hebben ook al afgesproken dat Valentina een keer naar Amsterdam komt en dat we haar dan zullen rondleiden door Amsterdam.

Hier kent iedereen ook echt iedereen. We zijn op bezoek geweest bij de ranch van een vriend. Het was echt leuk. Ze hadden prachtige paarden en hele schattige poesjes. Op een gegeven moment werden we gebeld dat het programma weer eens was veranderd en dat we niet naar huis zouden gaan. Dat was voor ons niet mogelijk want de oma had lasagne gemaakt en wij moesten ons nog omkleden. Gelukkig kwamen wij Maria (de leidster) tegen en die zei dat we wel naar huis mochten maar dat we snel moesten zijn.

Er was ook iets vreselijks gebeurd. Aan het eind van de repetitie deed mijn fluit raar. Ik kon de mi en de fa niet meer spelen. Ikzelf kon de oorzaak niet vinden en het meisje naast mij ook niet. Ik was erg bang dat hij niet gerepareerd kon worden. Gelukkig wist de leidster van Slowakije het te maken. Ik was zo opgelucht. Het concert ging fantastisch. Het is verbazingwekkend dat het zo goed ging terwijl we de meeste stukken in de afgelopen 3 dagen hebben gekregen. Ik vond het echt een geweldige ervaring en zou graag nog een keer een uitwisseling met Italië willen doen.

Door: Amasja Bruggeman, 17 jaar, uit Amsterdam (d.d. 15 juli 2014, Fluitiste – Music is Calling Groep, San Salvo Italië)Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *