TC Estland, Gender Awareness to be Aware

 

Hoewel de gelijkheid van alle mensen in de 21e eeuw een vanzelfsprekendheid dient te zijn, is dit helaas niet de realiteit.

WOW Go Amsterdam heeft deelgenomen aan het project “Gender-Awareness to be Aware”. Het project vond plaats in Estland, Pärnu van 5-13 maart 2017.

Het doel van de training was om jonge activisten en jongerenwerkers te versterken door hen te activeren een standpunt in te doen nemen als initiatiefnemers voor de gelijkheid tussen de verschillende genders in hun eigen gemeenschap.

De betrokken deelnemers hebben meer vaardigheden opgedaan ter bevordering van gender awareness en gelijkheid die zij kunnen toepassen met de jongeren waarmee zij werken. Ook zijn de methodieken en ervaringen met elkaar op EU niveau uitgewisseld. Elementen van deze TC zullen worden geïmplementeerd in de reeds bestaande activiteiten van WOW Go Amsterdam.

Deelnemende landen:

Griekenland, Italië, Hongarije, Letland, Polen, Frankrijk, Turkije, Portugal, Tsjechië, België, Nederland en Estland (gastorganisatie Nooruse Maja, Pärnu).

 

Dit project werd gefinancierd vanuit het Erasmus+ van de Europese Unie

.

.